La dedicació de l'alcalde de Camprodon serà exclusiva a partir de l'any que ve

+ Camprodon no comparteix que una mateixa regidoria es faci càrrec de turisme i cultura

per Redacció

Arreu

Ple extraordinari per aprovar el cartipàs municipal
Ple extraordinari per aprovar el cartipàs municipal | Boi

La dedicació de l’alcalde de Camprodon, Xavier Guitart, serà exclusiva a partir de l’any que ve. Fins a finals d’aquest 2019, serà d’un 85%, perquè s’anirà desvinculant progressivament del seu actual lloc de treball. "L'adaptació a l'alcaldia com l'empresa s'adapti a prescindir de mi és complicada i per tant, això s'haurà d'anar fent progressivament" ha explicat Guitart.

El grup municipal de +Camprodon ha criticat diversos aspectes del cartipàs, amb l’abstenció en els primers vuits punts, però cap vot en contra. Per exemple, no comparteix que la mateixa regidoria assumeixi les competències de cultura i turisme, "realment el que volem és un turisme basat en la cultura i no un turisme que la deixi de banda", ha exposat el seu portaveu Joaquim Coch. Tampoc es veu clar que en una altra es vinculi desenvolupament rural amb medi ambient. La responsable de les dues regidories és Maria Àngels Reixach.

Els republicans fiscalitzaran l’acció de govern però també han ofert col·laboració per ajudar des de l’oposició. L’equip de govern afirma que el pressupost actual comportarà fer petites accions i de moment, no plantejar cap gran projecte. "l'execució de pressupost a dia d'avui està com està, i farem ben bé el que puguem i a on puguem arribar" ha comentat l'alcalde.

L'ajuntament de Camprodon celebrarà plens ordinaris el primer dilluns de cada dos mesos. La primera sessió està prevista pel 2 de setembre, si no hi ha canvi d’última hora.