Arriba una Festa del Roser actualitzada a Molló

Tota la tradició s'ajunta amb activitats com la nit de terror o el torneig de bàsquet, en 4 dies de gresca

per Abril Chinchilla

Cultura

Festa del Roser de l'any passat
Festa del Roser de l'any passat | Boi

Aquest cap de setmana arriba una nova edició de la Festa del Roser de Molló. Uns dies plens d'activitats de tota mena i per a totes les edats que faran gaudir a tot el municipi.

DIVENDRES
A les onze del matí de divendres dona el tret de sortida la Festa del Roser amb jocs d'aigua i esports pels joves mollonencs, les activitats tindran lloc al Centre Social Migjorn. De cara a la tarda tocarà engalanar els carrers del poble per tal d'afegir un toc encara més festiu a la vila i anunciar als visitants l'arribada de la Festa Major. A les nou del vespre, a la Plaça Major, els veïns tenen una cita en el sopar popular de carmanyola. Un moment perfecte per fer pinya. A l'àpat el seguirà el 'xupinasso' d'inici de festa, a les onze de la nit. Seguidament i per amenitzar la vesprada a la zona verda de l'Església hi haurà espectacle piromusical d'obertura de la Festa del Roser. I la nit encara no s'acabarà aquí. A dos quarts de dotze és torn de la nit jove amb el grup de versions La Tropical i DJ's que faran ballar fins que surti el sol.

DISSABTE
El dissabte començarà amb el ja popular Torneig 3x3 de bàsquet. Serà durant aquesta activitat que es podrà aconseguir la samarreta de la festa d'enguany. A les dotze del migdia, a la Pista Poliesportiva tindrà lloc l'homenatge a Jaume Girona.
Els veïns tenen una altra cita a les dues del migdia a la plaça del Conflent, aquesta vegada per poder gaudir del dinar popular. I a les cinc de la tarda arriba el famós bicicrucis, amb sortida des de la plaça Major. Es tracta d'una de les activitats més esperades pels joves de la vila. Ja a les set, els carrers del poble vibraran amb el so de la xaranga Bloc Quilombo.
I finalment, cap a les onze de la nit a la plaça del Conflent, arribarà un nou espectacle musical amb El Circ de la Sal.

DIUMENGE
La cercavila amb la Colla Gegantera de Llinars del Vallès despertarà Molló diumenge al matí. A dos quarts de dotze, missa solemne amb la Cobla Jovenívola d'Agramunt a l'Església de Santa Cecília. A un quart d'una benedicció de vehicles i a continuació a la Plaça Major, sardanes amb la Jovenívola. Ja a la tarda, la sala de ball acollirà el Campionat de Botifarra. També, tarda jove a la sala de Plens de les quatre a les vuit del vespre. A les cinc, animació infantil amb Jaume Barri. Per cloure aquesta jornada tan activa, a dos quarts d'onze arribarà el moment de la nit de terror amb Lasertag a la plaça del Conflent i festa karaoke i discomòbil.

DILLUNS
El darrer dia de la Festa del Roser l'encetarà el partit de futbol de solters contra casats, seguit de la gimcana a la piscina municipal. A les dues del migdia, hora de recuperar forces al dinar del Roser. A les quatre, ball de l'escuma a la Font Vella i a dos quarts de set, concert de festa amb l'Orquestra Salvatana. Més tard, berenar de coca i cava i a les vuit del vespre a la plaça del Conflent, el Ball del Roser. Durant el ball es donaran els premis de l'engalanament de carrers. La festa clourà a quars de nou amb el ball de fi de festa a càrrec de la Salvatana.