Molló rendeix un homenatge a Jaume Girona en el marc de la Festa del Roser

A partir d'ara, la zona esportiva portarà el nom de l'impulsor del torneig de bàsquet

per Redacció

Societat

Homenatge pòstum de Molló a la figura de Jaume Girona
Homenatge pòstum de Molló a la figura de Jaume Girona | Boi

L’ofici solemne a l’església de Santa Cecília, la benedicció de vehicles, campionat de botifarra a la sala de ball i sardanes i animació infantil a la plaça del Conflent. Aquestes són algunes de les activitats que Molló ha gaudit per rematar el cap de setmana de la festa major d’estiu. Jornada completada amb una de les grans novetats d’enguany. La primera nit de terror amb Lasertag, que va obligar ha deixar el poble a les fosques, sense il·luminació als carrers.

Molló també ha recordat la figura de Jaume Girona, l’impulsor del torneig de bàsquet 3x3 que ha sumat una nova edició. Homenatge pòstum amb la presència de familiars, les autoritats locals, representants de la Fundació Oncolliga i públic, en gneral. L’ajuntament ja ha anunciat que Girona serà recordat per sempre, ja la zona esportiva de la vila portarà el seu nom a partir d’ara. També es va comptar amb la presència de Xavi Rabaseda, que va ser l’encarregat d’entregar premis als participants. Una altra cita imprescindible de la festa mollonenca ha estat el bicicrucis. Enguany la proposta no ha acabat a la piscina. El final s’ha viscut a la Font Vella, amb l’acompanyament de la xaranga Bloc Quilombo.

L’activitat festiva va arrencar divendres. De la primera jornada destaca, l’engalanament de carrers, el sopar de germanor a la plaça Major i un piromusical, amb “chupinazo” inclòs, a la zona verda de l’església. Després, la nit jove a la plaça del Conflent.