El conseller de Treball visita una infraestructura vital pel Ripollès

Chakir El Homrani explica les millores que rebrà l'alberg del Pic de l'Àliga

per Redacció

Arreu

El consell de Treball i la resta d'autoritats han visitat l'alberg aquest cap de setmana
El consell de Treball i la resta d'autoritats han visitat l'alberg aquest cap de setmana | Xevi Sunyol

El conseller de treball, afers socials i família de la Generalitat afirma que l’alberg del Pic de l’Àliga a la Vall de Nuria és una infraestructura clau per al desenvolupament del territori i per a la preservació del medi ambient. Així s’ha expressat Chakir el Homrani en un visita a l’equipament. "Amb la inversió que fem de geotèrmia, estalviarem 35.000 litres de gasoil a l'any"

A més, les obres permetran l’accés a l’alberg a persones que fins ara no hi podien accedir. Chakir El Homrani ha afirmat que "el que no estava preparat per ser accessible era el transport que arribava i el que fem es solucionar aquest problema, amb mitjans adaptats"

El conseller també ha comentat que s’estan gravant les obres per tal de poder explicar tots els canvis en pro d’una millor ecologia "perquè les famílies, les escoles, els grups d'esplai que puguin visitar-ho puguin conèixer que s'ha fet, perquè s'ha fet i quin valor té"

Altres espais que es volen portar a terme a l’alberg son un centre d’Interpretació de Núria, un mirador i un espai interactiu perquè el visitant pugui conèixer millor l’entorn.