Núria Pau vol situar-se entre les trenta millors esquiadores del món

La ribatana, que està concentrada a Suïssa, tornarà a disputar la Copa del Món i la Copa d'Europa

per Redacció

Esports

Núria Pau vol superar els èxits de la temporada passada
Núria Pau vol superar els èxits de la temporada passada | Arxiu

La ribetana Núria Pau ja ha començat a preparar una nova temporada d'esquí alpí, després d'un curs excel·lent. Va debutar a la Copa del Món i va sumar nous èxits. Pau es va proclamar campiona d'Espanya en gegant, supergegant i també eslàlom, la seva modalitat preferida. El principal repte de la temporada que ve és situar-se entre les 30 millors esquiadores del món. Per tant, tornarà a participar en la Copa del Món i també a la Copa d'Europa.

Des del 12 de juliol, l'esquiadora de Ribes de Freser està concentrada a Suïssa. Considera que el primer contacte amb la neu està sent «molt positiu» perquè «m'he adaptat ràpidament al nou material». L'únic, però, és que les condicions que s'ha trobat per entrenar podrien ser molt millors. Abans de l'estada al país helvètic, Pau va invertir uns dos mesos a posar-se en forma entre Ribes de Freser i Barcelona. A la capital catalana, es va posar sota les ordres d'un entrenador, per solucionar també els problemes detectats a un turmell.

L'esquiadora de la Reial Federació Espanyola d'Esports d'Hivern té previst tornar a casa després de finalitzar la concentració el 30 de juliol. Seguirà entrenant pel seu compte abans de tornar a fer una estada de pretemporada. Tot fa preveure que repetirà a Suïssa, a finals d'estiu.