Tornar a la Segona Catalana és la gran prioritat del Club Esportiu Abadessenc

L'entitat ha confeccionat una plantilla per aconseguir l'ascens de categoria

per Redacció

Esports

Algunes de les cares noves de la plantilla del CE Abadessenc per la temporada a Tercera Catalana
Algunes de les cares noves de la plantilla del CE Abadessenc per la temporada a Tercera Catalana | Guillem Sánchez

Primer contacte oficial de bona part de les noves incorporacions amb el cos tècnic i la junta directiva del Club Esportiu Abadessenc, abans d’iniciar la preparació per disputar la lliga de Tercera Catalana. Una de les posicions que s’ha reforçat més és la de porter. S’ha convençut a Aleix Prunés, amb experiència a la Unió Esportiva Olot, perquè torni a jugar, i també es compta amb els serveis del ripollès Ignasi Pujol.

S’han concretat nou fitxatges, després de confirmar el retorn d’Albert Bassols i la contractació de Juanjo. Un parell d’incorporacions del filial, que no competirà la pròxima temporada, també reforcen la plantilla santjoanina. A més, hi ha jugadors a prova i no es descarten fitxatges d’última hora: «Com sempre estem oberts a incorporar gent que sigui vàlida per l'equip», ha apuntat l'entrenador, Toni Garcia.

El gran objectiu que es marca el club santjoaní és jugar només una temporada a Tercera Catalana. L’ascens de categoria és prioritari, i per tant, el desig del president, Joel Regué, és que «des del principi estiguem competint a la part alta de la classificació».

El Club Esportiu Abadessenc començarà la pretemporada el dilluns 12 d’agost. En el període de preparació, a banda dels entrenaments, hi ha programats cinc partits amistosos.