El CF Ripoll començarà la temporada al camp del Castellfollit

L'entitat ripollesa ha confirmat noves incorporacions

per Redacció

Esports

El Club Futbol Ripoll començarà i tancarà la lliga fora de casa
El Club Futbol Ripoll començarà i tancarà la lliga fora de casa | Xevi Sunyol

Una temporada més, el Club Futbol Ripoll disputarà la Quarta Catalana. La Federació Catalana de Futbol ha publicat el calendari del grup 27 de la categoria, on hi ha els ripollesos.

Els homes de Felip Nieto començaran la lliga el cap de setmana del 7 i el 8 de setembre, amb el primer desplaçament del curs. Serà al camp del Castellfollit de la Roca. La primera volta, que constarà de disset partits igual que la segona, finalitzarà el cap de setmana del 18 i el 19 de gener de l'any vinent. El Club Futbol Ripoll tancarà la primera part de la temporada a casa, amb la visita del Santjoanenc. Una jornada després repetirà partit davant la seva afició per donar el tret d'inici a la part decisiva del curs reben al primer rival, el Castellfollit. El contrincant de la última jornada de la competició, prevista pel cap de setmana del 30 i el 31 de maig de 2020, tornarà a ser el conjunt de Sant Joan de les Fonts. En aquest cas, al partit es disputarà al camp de l'equip garrotxí.

Des del 13 de juliol, la junta directiva del Club Futbol Ripoll ha anat confirmat més incorporacions per enllestir la plantilla. L'últim fitxatge és Roger Serrador, que ha jugat fins ara al Montesquiu. També s'ha concretat l'arribada de Marc Hernández, Houssam, Martí Palau i Sergi Fernández, procedents de l'Abadessenc, i Hamsa, que no tenia equip. L'entitat ripollesa ha confirmat les baixes de Joan Carles Rodríguez, Marc Arxé i Martí Capdevila, que provaran sort a equips de categoria superior.

Començar bé la competició serà clau per consolidar-se a la part alta de la classificació i tenir opcions reals de pujar de categoria. Un fet molt desitjat a Ripoll.