Un periodista del National Geographic visita Ripoll

Ha estat en el marc d'un viatge de premsa organitzat pel Centre de Promoció Turística

per Redacció

Societat

El conjunt monàstic va ser un dels punts que va visitar
El conjunt monàstic va ser un dels punts que va visitar | Ajuntament de Ripoll

Un periodista de la prestigiosa revista National Geographic ha fet parada a la capital de comarca, en el marc d'un viatge de premsa organitzat pel Centre de Promoció Turística (CPT) de l'Agència Catalana de Turisme al Benelux, en col·laboració amb marca Pirineus i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona. El seu objectiu és conèixer comarques potencials en turisme de natura activa.

Acompanyat per la regidora de Turisme de l'ajuntament de Ripoll, Manoli Vega,la visita a Ripoll es va centrar a tastar el producte del Ripollès, una visita pel conjunt monàstic de Ripoll i una visita al Museu Etnogràfic per descobrir el passat recent i la identitat del nostre territori i també reconèixer una manera de viure i de sentir de les nostres contrades.

Va estar acompanyat per la regidora Manoli Vega
Va estar acompanyat per la regidora Manoli Vega | Foto: Aj. RipollL'estada a Ripoll va concloure amb un passeig per Ripoll, en el qual Vega va ensenyar-li alguns dels punts més emblemàtics de la vila i el va encoratjar a retornar més endavant per mostrar tot el que ofereix l'entorn de la vila. Seguidament el periodista va recórrer la via verda Ruta del Ferro i del Carbó, que separa Ripoll d'Ogassa en bicicleta i va acabar el dia pernoctant a Ribes de Freser per continuar el viatge cap a la Cerdanya.