La pluja no desllueix la Festa Major de Queralbs

Els més menuts han estat sens dubte els protagonistes del cap de setmana

per Xevi Pujol

Arreu

Els jocs per la mainada a la plaça de la Vila de Queralbs
Els jocs per la mainada a la plaça de la Vila de Queralbs | Muti Saló

La pluja va escombrar tota la comarca del Ripollès durant l'inici del cap de setmana. Això va fer que es patís per si es podrien realitzar totes les activitats previstes a Queralbs, però a banda de les del matí del dissabte, el gruix dels actes dels dies més intensos de gresca a la vila es van poder celebrar amb normalitat.

És per això que des de la Comissió de Festes es fa una valoració del tot positiva de la Festa Major. «Estem molt contents de com ha anat tot plegat, tots els actes han sortit com havien de sortir», explicava Joan Riu, de la Comissió. Dídac Berbel detallava que «les activitats a l'aire lliure de dissabte al matí es van haver d'anul·lar a causa de la pluja, però la resta van anar molt bé».

Per tant, s'ha anat donant continuïtat a activitats dirigides a la mainada a l'aire lliure, que sempre compten amb un molt bon seguiment, si no plou. Els més petits coincidien en explicar que l'activitat que més els hi havia agradat havia estat la festa de l'escuma del dissabte a la tarda.

Taller 'Born in Hawaii', a Queralbs | Abril Chinchilla

El divendres havia començat amb una 'guerra de bombardes' a la plaça del Raig, va seguir amb el dinar popular, i a la tarda es va organitzar l'activitat temàtica 'Born in Hawaii'. «Hem fet collarets i corones de flors», explicaven algunes de les participants més menudes d'aquesta proposta.

També hi va haver propostes per als més grans, amb dues nits de concerts. Dalton Bang i DJ Sendo van actuar la primera nit, i el grup Ruc'N'Roll i el DJ Ernest Codina, el dissabte. Per acabar, el diumenge va començar amb jocs gegants a la plaça del Raig, va seguir amb una Discobaby a la plaça de la Vila i a la nit van dur-se a terme les Havaneres Norai i els focs artificials que van donar la festa per acabada.

«Hem apostat per les activitats clàssiques, per les que mai fallen», explicava Joan Riu. I amb aquesta fórmula, s'ha sumat un nou èxit a la Festa Major de Queralbs.

Inflables per la mainada durant la festa | Muti Saló