Sor Lucía Caram rep el premi Mirada Oberta de Vallfogona

És la cinquena edició d'aquest reconeixement

per Redacció

Societat

Sor Lucía Caram rebent al premi a Vallfogona
Sor Lucía Caram rebent al premi a Vallfogona | Abril Chinchilla

Sor Lucía Caram tindrà sempre un record especial per Vallfogona de Ripollès. La trajectòria de la coneguda monja ha estat reconeguda amb el cinquè premi Mirada Oberta. Paraules d'agraïment de Caram per un reconeixement que permet donar més ressò a la tasca que duu a terme per somiar un país millor, i sumar així més gent a la seva causa.

«Considero que estar amb els ulls ben oberts és la millor manera de passar per la vida, perquè qui té els ulls oberts és capaç de contemplar i deixar que les històries de les persones amb les que ens trobem ens impactin i ens mobilitzin. Agraeixo molt aquest reconeixement, que és, en tot cas, cap a la tasca que he pogut fer amb un munt de gent amb qui compartim el somni d'un país on tothom li mereixi la pena viure. Estem treballant per donar igualtat d'oportunitats a la gent, especialment als nens i a les famílies», explicava Sor Lucía.

Va ser en un acte d'entrega marcat per la interpretació de música i la recitació de poemes en català i castellà. A més, també es van recollir fons per a iniciatives solidàries com ara la campanya 'Cap nen sense bigoti'.