Es prohibeix l'accés de vehicles a la Font del Tòtil de Ripoll

Es tracta d'una mesura puntual després de detectar una afluència excessiva a la zona

per Redacció

Arreu

La Font del Tòtil
La Font del Tòtil | Aj. Ripoll

L'ajuntament de Ripoll ha informat que, per tal d'evitar massificacions a la Font del Tòtil i el seu entorn, queda restringit, de manera puntual, el pas a vehicles, furgonetes i autocaravanes al paratge de la font. Sí que hi podran accedir els residents i persones amb autorització de pas.

Des del barri Grup Santa Maria i des de la cruïlla del camí que connecta amb la font d’en Jordana (palanca d’Ordina), el pas estarà tallat i caldrà accedir a peu o amb bicicleta. Una mesura que s'ha pres després d'analitzar les dades d'ocupació del pàrquing de la Font en els darrers dies. S'hi ha observat, segons el consistori, una afluència excessiva de vehicles particulars que arriben durant aquests dies festius i que aparquen a les vores de la carretera d'accés, que bloquegen els accessos i que a vegades no respecten les normes de convivència establertes.

L'alt nombre de vehicles posa també en perill la seguretat de les persones que van a passejar per aquest paratge de la vila. Segons l'alcalde, Jordi Munell, amb aquesta mesura també es vol facilitar l'accés dels vehicles d'emergència si hi ha un incendi o qualsevol altre incidència a la zona.