Primer entrenament multitudinari d'un Camprodon amb cares noves

El cos tècnic vol una plantilla àmplia, confirmats 9 reforços i 11 renovacions

per Guillem Sánchez

Esports

La primera xerrada dels entrenadors del Camprodon a la plantilla abans de l'entrenament al camp de la Vila
La primera xerrada dels entrenadors del Camprodon a la plantilla abans de l'entrenament al camp de la Vila | Guillem Sánchez

La pretemporada de la Unió Esportiva Camprodon ja ha començat. Aquest dilluns al vespre, més de 25 futbolistes es van posar a les ordres dels entrenadors Xevi Melero i Rafa Rodríguez, el preparador físic i l'entrenador de porters. Primer entrenament del curs 2019/20 amb fins a nou cares noves confirmades i onze renovacions respecte l'any passat. L'equip compta de moment amb altres futbolistes joves per fer la pretemporada, ja que vol una plantilla àmplia, de 20 o 22 jugadors. Rafa Rodríguez explica que «comencem amb moltes ganes i il·lusió, treballant per començar bé la temporada».

Guillem, Dani, Adriel, Pla o Fredi i els jugadors procedents del juvenil de la FEC Abde i Edu, algunes de les cares noves, ja van participar d'una primera sessió eminentment física, amb treball de resistència per tot el camp. «Confiança total en la gent que ha arribat nova, els que hi són i el jovent que puja del juvenil», comenta Xevi Melero. L'objectiu del Camprodon és competir cada setmana al màxim, com recorda el cos tècnic. Volen treure el millor rendiment contra cada rival amb qui s'enfrontin. «Volem anar partit a partit no posar-nos una fita més enllà, però sí que que a tothom li agrada competir, estar el més amunt possible; no ens agrada perdre ni a les caniques», confessa Rodríguez.

Les incorporacions del Camprodon per aquesta temporada | Foto: Guillem Sánchez

El primer amistós del Camprodon serà el 10 d'agost al camp del Torelló, recent ascendit a Segona Catalana, jugant com a visitant.