L'ajuntament de Pardines lamenta el vandalisme nocturn durant la Festa Major

Podrien implementar mesures dràstiques en un futur. En general, però, bona valoració dels actes de la festa

per Redacció

Arreu

L'ajuntament lamenta destrosses al mobiliari durant la Festa Major de Pardines
L'ajuntament lamenta destrosses al mobiliari durant la Festa Major de Pardines | Muti Saló

Pardines ha tancat una nova edició de la Festa Major amb un bon balanç. El bon temps ha acompanyat i totes les activitats programades han funcionat com s’esperava, tant de dia com de nit. Ara bé, hi podria haver novetats importants en un un futur. L’ajuntament està valorant la possibilitat de prohibir l’accés de vehicles al nucli urbà durant els dies de la festa major. Mesura dràstica que podia entrar en vigor l’any vinent.

La corporació lamenta el vandalisme nocturn que s’ha registrat no només aquest 2019 si no també en en les últimes edicions de la festa. No hi ha respecte pel mobiliari urbà ni pels cotxes, per posar alguns exemples. «Tot i tenir seguretat contractada, ja fa 3 anys que ens trobem amb aquests problemes», detallava l'alcaldessa de Pardines, Núria Pérez.

Discobaby durant la Festa Major de Pardines | Abril Chinchilla

«La idea és que l'entrada als concerts sigui lliure en un futur», explicava l'alcaldessa. La regidora Laia Martínez, assegurava que amb el possible tancament del poble als vehicles «es volen evitar que entrin cotxes amb la música molt alta i 'botellons' als carrers».

La festa major d’enguany s’ha tancat amb la clàssica guerra d’aigua, que ha vingut precedida de jocs de cucanya.

Jocs per als més menuts | Muti Saló