Aston Birra i Espartanos, campions del Trofeu Cabina 2019

El passat divendres es van disputar les finals que clouen un mes de futbol estiuenc a Ripoll

per Xevi Pujol

Esports

Una de les finals del Trofeu Cabina 2019
Una de les finals del Trofeu Cabina 2019 | Abril Chinchilla

Ha estat un mes sencer de partits de futbol al camp municipal de Ripoll. Un any més, el Trofeu Cabina de futbol 7 ha arribat a la seva fi amb la disputa de les grans finals. Un total d’11 equips hi han pres part en dues categories i finalment els campions pel que fa al Veterans han estat els Espartanos i en la categoria Senior, els Aston Birra, amb emoció fins al final, ja que el darrer partit es va acabar decidint als penals, com l’any anterior.

Una activitat que ha dinamitzat els vespres dels dimarts, dijous i divendres, així com algun dimecres, i que es valora del tot positivament. «Creiem que som un bon entreteniment esportiu per fer passar una bona estona a qui li agradi el futbol» valorava Arnau Padrós des de l'organització.

D’enguany es destaca també el bon nivell futbolístic dels equips i la igualtat en ambdós grups. No hi ha faltat igualtat i emoció, ja que «moltes eliminatòries s’han acabat decidint amb penals».

Des de l’organització es té clar que es vol seguir apostant per aquest format i seguir organitzant el Cabina durant més anys. Les finals van ser molt animades, amb música i animació al camp i una festa posterior al Bar Cabina amb l’entrega dels trofeus i premis.