L'Atlètic Ripoll confia en el mateix bloc per afrontar una nova temporada

L'objectiu de les ripolleses serà quedar entre les cinc primeres de la lliga femenina

per Redacció

Esports

El sènior de l'Atlètic Ripoll mantindrà el bloc de la temporada passada
El sènior de l'Atlètic Ripoll mantindrà el bloc de la temporada passada | Arxiu

El sènior femení de l’Atlètic Ripoll va competir molt bé a la segona volta de la temporada passada. Per aquest motiu, els responsables de l’equip han cregut oportú mantenir la majoria de plantilla per afrontar un nou curs de competició oficial. Un dels aspectes que es treballarà més a la pretemporada serà el físic, segons ha avançat l'entrenador Cristian López.

López també ha explicat que l’objectiu  principal de l’equip ripollès tornarà a ser el de quedar entre els cinc primers de la classificació, fet que no va succeir la temporada passada pels pèls. Entre els motius, la falta d’encert davant de porteria. Per tant, el club està buscant alguna jugadora que reforci el joc ofensiu. Fins ara, s’han concretat un parell de fitxatges.

El primer equip de l’Atlètic Ripoll també podrà comptar amb el suport puntual de les jugadors que formaran part del nou conjunt juvenil. El futbol femení es manté ben viu a la capital de comarca, tal i com ha destacat el president de l'entitat, Adan Morillas. "Des de l'escoleta fins a l'equip de veteranes, tot el projecte compta amb unes 70 jugadores" ha afegit Morillas.

La pretemporada del sènior començarà el 4 de setembre, i després d’un petit stage, s’entrenarà dos cops per setmana. La lliga podria començar a mitjans d’octubre.