Pedro Cabrero és el nou president de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon

Substitueix Xavier Juncà, també regidor de l'ajuntament de Camprodon

per Redacció

Arreu

Pedro Cabrero en el darrer ple de l'ajuntament de Camprodon
Pedro Cabrero en el darrer ple de l'ajuntament de Camprodon | Boi

El regidor de l'equip de govern de l'ajuntament de Camprodon, Pedro Manuel Cabrero Sobrino, assumeix més responsabilitats polítiques. Des d'aquest dijous també és el president de la Mancomunitat de la Vall de Camprodon, segons han confirmat fonts de l'ajuntament camprodoní a aquest mitjà. Agafa el relleu de Xavier Juncà, que després de les eleccions municipals és regidor de l'oposició al consistori.

Com a regidor, Cabrero té assignades les àrees de governació, sanitat, gent gran, infància i família, i mobilitat i seguretat. Fora de la política, és el director de l'àrea bàsica de salut de Camprodon, Sant Joan i Ripoll.

L'elecció del nou president de l'ens va tenir lloc ahir al vespre en un ple que es va celebrar a l'ajuntament de Vilallonga de Ter, amb l'assistència dels alcaldes de la Vall -a excepció de l'alcaldessa de Setcases, Anna Vila- i dels regidors dels consistoris respectius -menys els de l'ajuntament de Setcases i Sant Pau de Segúries-. També es va escollir la vicepresidenta, que és Carme Serra, regidora de l'ajuntament de Molló.

El nomenament de Cabrero va ser per majoria absoluta dels presents i un cop nomenat, es va celebrar un ple extraordinari on es va acordar que les funcions de secretari, interventor i tresorer seran assumides des de l'ajuntament de Camprodon.