Un equip de la primera divisió de futbol sala fa estada a Ripoll

L'Industrias Santa Coloma ha tornat a escollir la vila per preparar la temporada

per Xevi Pujol

Esports

Entrenaments de l'Industrias Santa Coloma a l'Avellaneda de Ripoll
Entrenaments de l'Industrias Santa Coloma a l'Avellaneda de Ripoll | Xevi Pujol

L’Industrias Santa Coloma, equip de la primera divisió nacional de futbol sala, ha tornat a escollir Ripoll per realitzar l’estada de pretemporada. El club està molt satisfet amb el tracte que reben i les instal·lacions que tenen a disposició, i per això han portat durant quatre dies als 12 jugadors de la primera plantilla i a 4 del filial a la vila per realitzar intenses sessions de treball.

«Això de repetir és perquè en els anys anteriors l'estada aquí ens ha anat molt bé. Aquest stage serveix perquè els jugadors convisquin durant uns dies i es formin sinergies no només a la pista sinó també fora», explica l'entrenador de l'Industrias Santa Coloma, Óscar Redondo.

Durant l’stage s’intenta aprofitar els dies al màxim i fan sessions triples, compaginant el futbol sala amb la feina al gimnàs i a totes les instal·lacions que tenen disponibles, tant a la zona de l’Avellaneda com a l’hotel la Solana.

L’any passat els de Santa Coloma de Gramenet van quedar en 12a posició a la lliga regular. «La lliga s'ha tornat molt igualada i complicada, nosaltres som un equip humil, amb limitacions econòmiques, però no renunciem a res. Creiem que hem fet una plantilla molt equilibrada i no renunciem a res», diu Redondo.

Com a objectiu principal de la temporada, l’equip no vol passar problemes per mantenir la categoria. Un premi al bon treball que esperen realitzar seria el d’accedir a la Copa d’Espanya o als Playoffs.

A la vila s'hi estan fins aquest dijous. L’any que ve esperen poder tornar a Ripoll per preparar-se abans de la competició, on juguen contra equips com el Barça Lassa, ElPozo Murcia i l'Inter Movistar.