El turisme a la Vall de Ribes es manté com als darrers estius

Bones perspectives de cara al que queda del mes d'agost

per Abril Chinchilla

Arreu

Turistes estrangers a l'Oficina de Turisme de Ribes
Turistes estrangers a l'Oficina de Turisme de Ribes | Abril Chinchilla

El turisme a la Vall de Ribes manté la tendència dels darrers estius. Mentre que els caps de setmana del mes de juliol l'ocupació ha anat arribant al 100%, entre setmana cau fins el 40-50% en algun dels allotjaments de Ribes de Freser.

Els visitants de la vall busquen la natura i tot el ventall d'activitats que ofereix. El senderisme és un dels principals reclams dels últims anys, tant pel turisme familiar, el que més arriba a la vall, com el turisme en parella, cada cop més freqüent.

La proximitat amb Barcelona fa que el turisme sigui majoritàriament nacional tot i que cada vegada més s'anima l'internacional. «Tenim l'avantatge que des de la capital es pot arribar en cotxe o tren fàcilment. També cada vegada, amb els vols low cost, ve més gent de la resta d'Espanya i d'Europa», detalla Licia Pantano, responsable de l'Oficina de Turisme de Ribes de Freser.

Aquest l'agost l'ocupació a la vall de Ribes va en augment es preveu un 100% durant la setmana del 15 i un 65% la resta del mes en alguns allotjaments, tot i que les reserves tendeixen a fer-se a última hora.