Preocupació d'ERC per l'estat dels pollancres de l'entrada sud de Ripoll

Els republicans han traslladat una pregunta a l’equip de govern perquè han advertit que molts arbres estan en males condicions o morts

per Redacció

Arreu

Els pollancres de l'entrada sud de Ripoll
Els pollancres de l'entrada sud de Ripoll | Judith Espert

El grup d’Esquerra Republicana de Catalunya a Ripoll ha fet arribar una pregunta a l’equip de govern del municipi sobre l’estat dels pollancres del jardí que es troba entre la carretera C-17 i el carrer Antoni Gaudí i Cornet. Els republicans mostren preocupació perquè molts d’aquests arbres, situats a l’entrada sud del poble, es troben en males condicions i alguns estan morts.

El portaveu del grup d’Esquerra, Roger Bosch, explica que «estem preocupats per aquesta zona per dos motius: perquè és una entrada al poble i perquè el nom de Ripoll té relació amb aquests arbres, els pollancres, i el riu».

Així doncs, argumenten que «aquest espai no està enaltit com li pertocaria i l’estat dels arbres també suposa un perill per als vianants i els vehicles, ja que podrien caure per culpa del seu estat i tenen unes grans dimensions».

De moment, Bosch ha explicat que es troben a l’espera de resposta per part del govern local. Així mateix, reclamen que «als entorns verds de Ripoll hi hagi més coherència i una direcció a seguir, perquè pensem que a vegades s’actua per demanda i no pas per necessitats», segons recalca el portaveu. «El cas dels pollancres n’és un exemple, perquè de moment no molesta als veïns i no hi ha una demanda perquè s’arregli», diu.