Joan Masip guanya per segon cop l'Open Vall de Camprodon

Desè aniversari de la competició, amb 96 participants

per Xevi Pujol

Esports

Plena ocupació del Pavelló Llandrius aquest dissabte
Plena ocupació del Pavelló Llandrius aquest dissabte | Boi

La desena edició de l’Open de Tennis Taula Vall de Camprodon ha seguit amb l’èxit dels darrers anys. Pavelló Llandrius ple d’activitat durant tota una jornada, amb una competició que va exhaurir totes les places per a federats que tenia. Després d’una fase de grups inicial, els participants es van dividir en l’Open A i l’Open B. En la categoria més alta, l’igualadí Joan Masip, jugador del Club Tennis Taula Borges, es va imposar. Ell era el tercer cap de sèrie, però va vèncer al segon, el portuguès Diogo Pinho, a semifinals, i al primer, el seu company Marc Duran, en una espectacular final que va acabar 3 a 2 i on va haver de salvar 4 pilotes de partit seguides. L’altre semifinalista va ser el jove Albert Vilardell.

Satisfacció per part de l’organització. «Seguim emplenant l’Open amb gent de totes les categories nacionals de l’àmbit estatal, també tenim gent d’Andorra, de França, portuguesos i un nigerià», apuntava Isidro Magallón, responsable de la competició.

En l’Open B, Pol Comas va ser el campió per davant de Pau Barceló i els dos semifinalistes van ser Enric Manzano i Joaquim Azcón. Bon paper també dels representants camprodonins Judith i Xavi Cifuentes.

Des del Club Tennis Taula Vall de Camprodon ja pensen en l’organització de l’edició de l’any vinent.