Primeres sessions de feina del nou curs per a l'HC Ripoll

El nou entrenador Màrius Doblas vol implantar un nou sistema de joc al Primera Catalana

per Judith Espert

Esports

Treball físic al camp de futbol de Ripoll, aquest dilluns
Treball físic al camp de futbol de Ripoll, aquest dilluns | El Ripollès

Un combinat de jugadors del primer i el segon equip de l'Hoquei Club Ripoll van iniciar la pretemporada aquest dilluns al vespre. Ho van fer sota les ordres de Màrius Doblas, qui ha agafat les regnes del conjunt de Primera Catalana aquesta temporada. Agafar to físic és una de les prioritats per al nou míster, ja que la temporada s'inicia a mitjans de setembre. «L'important és que durant les quatre setmanes, encara que no hi puguem ser tots, anem passant i ens fiquem a to», explica Doblas.
La intenció de Doblas és combinar el treball de físic al camp de futbol, amb el treball sobre la pista. L'objectiu clar és implantar un nou sistema de joc per al Primera Catalana, donant més importància a la defensa. «Penso que cada dia és més important defensar molt bé, que no t'arribin i no facis moltes faltes, perquè les directes són determinants i, en atac, tenir un joc alegre», comenta l'entrenador.
Doblas veu el Ripoll com un equip competitiu, amb possibilitats d'estar a la part alta de la classificació, «posant ganes i esforçant-nos al 100%, podem fer coses». El nou tècnic diu que agafa amb empenta el repte de capitanejar el grup ripollès i, tot i que no es fixa l'ascens com a gran prioritat, sí que considera que és possible.