Les finals del Torneig de Camprodon, aquest divendres

Vora la mitjanit se sabran els guanyadors a les quatre categories de la competició

per Redacció

Esports

Un dels partits d'aquesta setmana al Torneig de Futbol Sala de Camprodon
Un dels partits d'aquesta setmana al Torneig de Futbol Sala de Camprodon | Boi

No hi ha dubte que el pavelló Llandrius és punt de trobada durant el mes d'agost. Entre d'altres motius, perquè s'hi disputa el Torneig de Futbol Sala de Camprodon. Enguany, en la seva 39a edició. Molt ambient i molt de públic però, que quedarà curt en comparació amb la gent que seguirà aquest divendres les finals de la competició.

Entre dimarts i dimecres es van jugar les darreres jornades de la fase de grups del torneig i també partits de quarts de final. Avui dijous comencen les semifinals, des de les quatre de la tarda, prèvies a les grans finals de divendres. Els quatre partits pel títol donaran inici a les 8 del vespre, des dels més petits fins als més grans. Final de la categoria A, de la B, de la F i de la C, la més seguida. Aquesta començarà a les 11 de la nit. Abans, també des de les 4 s'hauran disputat els partits per al tercer i quart lloc de cada una de les competicions.

A la vora de la mitjanit, doncs, se sabran els quatre equips guanyadors de la 39a edició del Torneig de Futbol Sala, que rebran els trofeus corresponents de part de l'organització. Una manera de tancar 13 dies de futbol sala al Llandrius, en una competició que va començar l'1 d'agost i que només ha parat de jugar durant tres jornades.