El Campdevànol realitza el primer entrenament de la temporada

Falta per definir com quedarà la plantilla de jugadors

per Redacció

Esports

El Campdevànol afronta la temporada amb moltes ganes
El Campdevànol afronta la temporada amb moltes ganes | Xevi Sunyol

Durant la pretemporada, fins a 27 jugadors passaran pel camp de futbol. El Campdevànol ha d'acabar d'afinar qui formarà la plantilla d'aquesta temporada. L'equip va iniciar els entrenaments aquest dimecres, tot esperant que amb el pas dels dies s'acabin d'incorporar la resta d'integrants del primer equip: els jugadors renovats de l'any passat, la majoria, els que estan a prova i els fitxatges del nou curs. L'entrenador, Jordi Florido espera que els nous jugadors aportin allò que els faltava la temporada passada: «Hem fitxat en Joan Caballé, en Fran Gómez i en Juanca, que espero que aportin aquell plus que l'any passat no vam tenir. A partir d'aquí, molta il·lusió i tots amb moltes ganes de començar a treballar i preparar la pretemporada, que ens ha de servir per agafar el to idoni».

Una altra de les incorporacions és el nou segon entrenador, Pau Font, que ja havia estat a la banqueta campdevanolenca al final de l'any de Segona Catalana. L'equip disputarà cinc amistosos de preparació, començant pel Torelló a casa aquest dissabte. La plantilla espera que aquests partits serveixin per escalfar motors, segons Ferran Terra, jugador del Campdevànol: «Agafem la pretemporada amb moltes ganes, amb molta il·lusió. Ara tenim molts partits amistosos que ens aniran bé per preparar l'inici de la lliga».

L'objectiu ha de seguir sent estar a la part de dalt i lluitar per pujar. Dels cinc amistosos del Campdevànol, quatre seran com a local.