Clou el torneig de futbol sala de Camprodon

Collpontpla, Magret-Pujol, Bastiments i C. Colom, vencedors de les 4 categories

per Xevi Pujol

Esports

C. Colom guanya a la categoria absoluta
C. Colom guanya a la categoria absoluta | Aj. Camprodon

Després de 15 dies de futbol sala durant gairebé cada tarda al Pavelló Llandrius, el torneig de Camprodon sala arribava a la seva fi. Un dels esdeveniments més destacats de l’estiu i que té més tradició, que enguany s’ha dividit en 4 categories. Tres d’elles eren masculines per edats, i la quarta englobava als equips femenins. Les tardes i vespres han estat del tot entretinguts a la vila. Es valora molt positivament l’afluència de públic.

Les finals de les categories de menys edat masculina van ser les més desequilibrades. En la categoria A, l’equip del Collpontpla es va imposar per 8 a 1 al Can Jepet. Pel que fa a la B, els Magret-Pujol van vèncer per 6 a 1 als Floopys. Després va ser el torn de la categoria femenina, la final de la qual va acabar amb un ajustat 2 a 3 a favor del Bastiments enfront del Futfem. I en la categoria absoluta, l’equip de la Carnisseria Colom també va guanyar per 3 a 2 davant el Purgatori.

Alegria per als vencedors i pel que fa a la resta de participants, ho podran seguir intentant en el 40è aniversari del torneig. L'alcalde de Camprodon, Xavier Guitart, ja ha avançat que prepararan una bona celebració de cara a l'any vinent.

Consulta aquí tots els resultats del torneig