Es multaran als vehicles que aparquin incorrectament al centre de Campdevànol

És una de les mesures que vol prendre l'ajuntament

per Abril Chinchilla

Arreu

Cotxes mal aparcats al centre de Campdevànol
Cotxes mal aparcats al centre de Campdevànol | Abril Chinchilla

L’Ajuntament de Campdevànol prendrà mesures per tal d’acabar amb l’incivisme relacionat amb l’aparcament de vehicles al centre de la vila. Es multarà amb sancions de fins a 200 euros als cotxes que estacionin en un gual o sobre la vorera.

«Les sancions econòmiques des dels 60 als 200 euros seran una mesura, i en cas de que l'actitud persisteixi o sigui en llocs on afecti molt a la mobilitat dels veïns, avisarem a la grua perquè s'emporti els cotxes», afirma Dolors Costa, alcaldessa de Campdevànol.

Els veïns del centre de la vila han traslladat el seu malestar sobre aquesta problemàtica que sembla que ha augmentat durant l’estiu quan el trànsit de vehicles és més freqüent. Des del consistori asseguren que Campdevànol no pateix de manca d’aparcaments per tant no cal estacionar en zones prohibides.

«Campdevànol és un poble petit i no hi ha grans problemes d'aparcament», diu Costa.

Des l’ajuntament també estudien la possibilitat d’establir una zona de rellotge on els cotxes no puguin estacionar més de mitja hora o una hora per tal que els veïns puguin anar a comprar còmodament i els cotxes no es passin dies estacionats al centre.