El Ripollès Rugby Club busca més efectius per iniciar la temporada

No es marquen cap objectiu concret a la competició 2019/20

per Judith Espert

Esports

El primer entrenament del Ripollès RC 2019/20
El primer entrenament del Ripollès RC 2019/20 | Xevi Sunyol

El Ripollès Rugby Club va iniciar aquest dimarts els entrenaments per preparar una nova temporada. Els de la capital tenen previst realitzar dues sessions preparatòries setmanals, centrades a recuperar forma física després del descans durant els mesos d'estiu. Tot i que la tècnica també hi serà present.
A diferència d'anys anteriors l'equip compta amb una plantilla menys àmplia, ja que alguns jugadors arrosseguen lesions de la temporada anterior que no els permeten iniciar aquest curs. Per això, la intenció és ampliar-la amb noves cares que s'animin a competir amb els de la capital. «L'objectiu principal és captar tanta gent com puguem per completar l'equip que ja tenim; som bastant justos, ens hem trobat amb baixes i hem de fer un equip una mica més gran i donar continuïtat», explica el president del club, Xavier Prat.

Des del club es fa una crida a tots aquells que tinguin interès a provar l'esport. «Intentarem millorar però ja no ens hem marcat cap objectiu a nivell de competició i volem animar a la gent que vulgui, que hi vingui a provar», afirma Prat.

Un any més, Josep Quero serà l'entrenador de l'equip de la capital. El tècnic de la casa, però estarà acompanyat i ajudat per Albert Santandreu, excapità del Ripollès Rugby Club. Farà tasques de suport, per portar l'experiència dins el camp des de la banqueta.