Moltes cares noves al primer entrenament del CF Ripoll

Inici de la pretemporada amb un primer amistós aquest diumenge

per Redacció

Esports

Primer entrenament del CF Ripoll 2019/20 aquest dimarts
Primer entrenament del CF Ripoll 2019/20 aquest dimarts | Xevi Sunyol

El Club Futbol Ripoll s’ha posat a treballar per preparar l’inici d’una nova temporada a 4a Catalana, on debutarà el 7 de setembre. Ho ha fet amb fins a 5 cares noves en el primer entrenament. Un grup renovat i un repte que des del cos tècnic es prenen amb molta il·lusió.

«Fa un parell de mesos només disposàvem de 6 jugadors i a dia d'avui en tenim 22. Un grupet jove, bastant fort i que venen amb moltes ganes» explica Felip Nieto, entrenador de l'equip.

D’inici no es marquen cap objectiu classificatori i volen formar una bona pinya, un bloc per anar tirant endavant, sense haver de patir per acabar la temporada amb prou jugadors. «L'important és motivar-los», diu l'entrenador.

El primer contacte amb els nous jugadors ha estat positiu. Nieto deixa clar que «encara que estiguem a 4a, hem d'intentar jugar bé a futbol i esperem que ens surti bé, i si no, no ens posarem nerviosos. Des del club estem treballant molt per aquest grup i també per recuperar els veterans».

La pretemporada serà curta però intensa, amb dos partits amistosos. Un el proper diumenge davant el Vila-sacra i el següent, una setmana després en el marc del Trofeu Ramon Orriols, davant el Montesquiu. Aquell dia, abans també s’enfrontaran els veterans del Ripoll amb els del Campdevànol. El debut en lliga serà al complicat camp del Castellfollit.