La Marrana de diumenge, amb més de 550 corredors

Comptarà amb dos recorreguts, de 23 i 11 quilòmetres respectivament

per Redacció

Esports

Gran afluència de corredors durant la setena edició de la cursa, l'any passat
Gran afluència de corredors durant la setena edició de la cursa, l'any passat | Boi

Encara queda alguna inscripció possible per a l'edició 2019 de la cursa la Marrana Skyrace. Però només a la distància llarga, de les dues que ofereix l'organització del Club Excursionista Madteam. La seva previsió és superar, entre les dues proves del diumenge, els 550 corredors que es juguin la victòria per les muntanyes i cims de la Vall de Camprodon.

Les sortides i arribades seran a l'estació de Vallter. En el cas del recorregut de Circ de Morens, a partir de dos quarts de 10 del matí. Una prova que compta amb 11 quilòmetres de distància i 1.100 metres de desnivell. En el cas de la Volta del Gegant, la cursa començarà mitja hora abans, a les 9 del matí. Els corredors tindran més marge per cobrir tan ràpid com puguin els 23 quilòmetres que tenen per endavant i els 1.900 metres de desnivell positiu.

La cursa pren el nom d'un dels passos destacats que han d'afrontar els corredors, el del coll de la Marrana. Tant els de la Volta del Gegant com els del Circ de Morens hi hauran de passar durant la prova. A tots ells també els tocarà pujar al Bastiments i al Gra de Fajol, dos cims exigents, abans de tornar a meta.