Els nous vestidors del camp de futbol, previstos per d'aquí a un any

S'han registrat queixes per l'estat dels actuals vestidors, però no s'hi farà cap inversió

per Redacció

Societat, Infraestructures

El nou Pla Director de la zona esportiva sud de Ripoll es va presentar mesos enrere
El nou Pla Director de la zona esportiva sud de Ripoll es va presentar mesos enrere | Xevi Pujol

En un termini de poc més d'un any, l'ajuntament de Ripoll preveu que la nova zona de vestidors del camp de futbol estigui construïda. Hi haurà un espai dividit en dues plantes d'uns 150 metres quadrats, just darrere d'on estan situades les banquetes. La planta superior, a nivell del camp, comptarà amb vestidors per als equips de futbol i àrbitres i un magatzem per al material. La planta inferior, al nivell del pavelló, serà per al Tennis Taula Ripoll. Per tant, als vestidors actuals de dalt els queda poc temps de vida. Josep Isern, regidor d'Esports de l'ajuntament, diu que la gent els demana si es pot millorar la part antiga, però «creiem que per un any no podem fer unes reformes perquè seria gastar uns diners que ens podrien fer falta per la part nova; demanem paciència i que esperi aquest any».

Unes obres incloses dins del Pla Director de la zona esportiva sud de Ripoll, presentat mesos enrere. Esquerra va manifestar en el darrer ple ordinari la seva preocupació per l'estat dels vestidors actuals, que consideren lamentable. També els han arribat queixes que han volgut fer públiques, tal com manifesta Lluís Orriols, de la formació republicana: «és una cosa que s'ha de fer urgentment, s'ha de fer bé perquè és una instal·lació que utilitzen molta gent». «Jo havia estat usuari d'aquests vestidors i segueixen igual que quan jo jugava a futbol i d'això en fa uns quants anys», comenta Orriols.

El projecte dels nous vestidors està previst que passi per junta de govern aquest mes d'agost i, passat el termini d'al·legacions, es pugui licitar i adjudicar a l'empresa constructora.

Un dels vestidors del camp de futbol de Ripoll | Foto: Xevi Pujol