Òmnium: «Hem de deixar de banda la frustració» i sortir al carrer l'11-S

Les inscripcions segueixen un ritme més baix que d'altres anys, assegura el president de l'entitat al Ripollès, Jordi Vilarrodà

per Guillem Sánchez

Societat, Política

És possible inscriure's per anar a Barcelona a Ribes, Camprodon, Ripoll, Sant Joan i Campdevànol
És possible inscriure's per anar a Barcelona a Ribes, Camprodon, Ripoll, Sant Joan i Campdevànol | El Ripollès

Òmnium Cultural recolza la convocatòria de l’Assemblea Nacional Catalana per la Diada de l’11 de setembre. Des de l’entitat al Ripollès, a través del seu president Jordi Vilarrodà, se sumen a la crida a la població per tal de poder viure una Diada plena i reivindicativa. «Insistim que hem de deixar de banda la frustració» i sortir de nou al carrer, «tot i que som conscients que pot costar una mica més». Una Diada que enguany és «important» davant la sentència del judici del procés per part del Tribunal Suprem «a finals de setembre o a principis d’octubre» i «és moment de preparar-nos». També, assegura Vilarrodà, «si estem una mica decebuts» per la divisió que han mostrat partits independentistes o per la manca d’un full de ruta clar, amb la manifestació de l’11 de setembre es pot reclamar «unitat als polítics i que es preparin per la sentència».


El president d’Òmnium Cultural al Ripollès reconeix que el ritme d’inscripcions per a l’11 de setembre a Barcelona va més lent que d’altres anys, però això no ha de ser excusa per a participar-hi. Recorda que hi ha punts d’inscripció per anar a la capital catalana el dia de la Diada als cinc municipis grans del Ripollès (Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Camprodon, Ribes de Freser i Campdevànol) i que es poden posar en contacte amb les entitats com Òmnium o l’ANC a les diferents parades setmanals que es troben a la comarca, el cap de setmana.