David Gómez i Fie Osterby guanyen el Gran Premi Ripoll de ciclisme

200 ciclistes hi participen en totes les categories

per Xevi Pujol

Esports

Sortida des de la plaça de l'Ajuntament de Ripoll
Sortida des de la plaça de l'Ajuntament de Ripoll | Xevi Sunyol

Ple d’inscripcions per una nova edició del Gran Premi de Ciclisme Ripoll. La 66a, o el que és el mateix, el 25è Memorial a Fermí Pujol. Una prova tradicional que mantenia el seu recorregut amb sortida des de la capital de la comarca i el final amb la dura ascensió a Vallter 2000, posant a prova les cames dels escaladors. Hi prenien part ciclistes de totes les categories, des dels Cadets fins als Master 60, i també d’Elit. Els més joves i les fèmines sortien de Sant Pau de Segúries, i la resta confeccionaven una gran imatge als peus del Monestir. Nou èxit per al Club Ciclista Ripoll i la Federació.

Josep Isern, regidor d'Esports de l'ajuntament de Ripoll, felicitava al Club dient que «tenen una gran participació, amb 200 corredors, i és una prova que fa molts anys que té èxit. Per tant, des de l'ajuntament els hi agraïm».

El temps va respectar als corredors i després de la cinquantena de quilòmetres i una bona cursa, David Gómez, del Team Compak, que ja havia guanyat les Grans Clàssiques de la passada temporada, es va imposar amb un temps d’1 hora i 29 minuts, amb Freddy Ovett trepitjant-li els talons, i Tristan Cardew a 45 segons. Entre les dones, Fie Osterby, de l’Eneicue Cycling Team, va ser la més ràpida. Noemí Ferré i Patricia Ortega van completar el podi. Una prova que ha servit novament per posar la comarca al calendari ciclista, i per promocionar el port de Vallter.

Gómez i Osterby al podi de Vallter | Federació Catalana de Ciclisme