Es vol cobrir la pista poliesportiva de Llanars

L'objectiu és poder encabir-hi més activitats

per Judith Espert

Arreu

La pista poliesportiva de Llanars
La pista poliesportiva de Llanars | Guillem Sánchez

Llanars vol cobrir la pista poliesportiva amb l'objectiu de disposar d'un espai ampli on encabir activitats. Un espai cobert, més enllà de la sala de ball, per poder realitzar tota mena de propostes i que la climatologia adversa, sovint, a la població no sigui un impediment per poder-les dur a terme.

L'equip de govern aposta per la construcció d'aquesta infraestructura per diversos motius: «Per exemple, els nens de l'escola han de fer la gimnàstica a la Sala de Ball, que no està preparada per això. A les tardes d'hivern, la canalla no sap on anar perquè és fosc i fa fred, i aquest seria un espai per poder allargar la jornada. I com a poble, molts cops el temps ens fa la guitza quan organitzem activitats a l'aire lliure», detalla l'alcalde de Llanars, Amadeu Rosell.

Actualment estan treballant en el projecte amb arquitectes. La intenció és que aquest cobert no trenqui visualment amb l'entorn privilegiat de la zona, «pensant sempre amb quins materials utilitzarem, que lligui amb l'entorn i que sigui agradable», comenta Rosell.

L'ajuntament té la intenció de fer una reunió informativa amb els veïns. Segurament serà durant el mes de setembre i la trobada tindrà la voluntat que llanarencs i llanarenques puguin opinar-ne.

La previsió és que si el poble dona el vistiplau al projecte es comenci el procés administratiu per poder-lo realitzar. No es marquen un termini concret des de la corporació, però sí que la intenció és iniciar-lo com més aviat millor.