Primeres passes de la pretemporada de la Unió Esportiva Ripoll

No haver de patir per salvar la categoria, gran objectiu de la temporada a la Segona masculina

per Guillem Sánchez

Esports

Sessió d'entrenament al pavelló de l'Avellaneda
Sessió d'entrenament al pavelló de l'Avellaneda | El Ripollès

Amb la mirada posada a l'inici de la lliga, a finals de setembre, el primer equip de la Unió Esportiva Ripoll ja té la pretemporada planificada. Per endavant, participació a un torneig de molt renom com el de Sant Julià de Vilatorta (la setmana que ve) i algun amistós també per anar agafant ritme i portar sobre la pista els conceptes de la parella d'entrenadors d'enguany: Paco Fernández i Vicenç Vilarrasa.

S'incorpora un jugador a la plantilla i continua un altre fitxatge ja de meitat de la temporada passada. Respecte el curs 2018/19, hi ha una baixa confirmada. «En Sergi treballa Vallfogona i jugava a Olot, és un quatre, tirador i ens pot aportar veterania; en David ja va començar l'any passat i es queda, és un pivot molt complet que ens faltava», comenta Vicenç Vilarrasa. També avança que disposen d'una plaça lliure per incorporar algú més, si fes falta en funció de com evolucioni la temporada.

L'objectiu que es marca el primer equip ripollès és no haver d'estar tota la temporada a la part baixa de la classificació de la Segona masculina. Els últims dos anys, l'equip s'ha salvat jugant la promoció de permanència. El primer partit de la Unió Esportiva Ripoll serà el 29 de setembre a la pista del Pineda de Mar.