Els ripollesos The Taffaners estrenen nou disc

S'anomena 'M'he fet gran', amb cançons per fer ballar i reflexionar

per Abril Chinchilla

Cultura

Els quatre integrants del grup The Taffaners
Els quatre integrants del grup The Taffaners | Abril Chinchilla

Els ripollesos The Taffaners estrenen nou disc sota el nom “M’he fet gran”. Un reguitzell de cançons per fer ballar el públic i que recullen la consolidació del grup durant aquests dos anys.

«És un recull de cançons i les lletres parlen sobre situacions que tenim a la vida i amb un tint positiu», explica la cantant Patri Oliva. «Els aires d'aquests disc són ballables. Les lletres fan pensar però els temes són per moure's», detalla el teclista, acordionista i cantant Jordi Ballesteros.

Sons diferents i col·laboracions amb músics com Sergi Carbonell o Pau Puig. «Hem anat canviant, però tampoc hem anat a buscar un estil únic, sinó que adaptem els estils de tots i per això les cançons sonen tan diferents. Intentem no repetir gaires ritmes ni estructures, per crear una música que sorprengui», apunta el bateria Eudald Surroca.

En el treball s’hi troba la cançó “Mare” que fa relació al patiment de la família davant fets com els atemptats del 17A i les persones que migren buscant una vida millor. Aquesta, entre altres cançons, recullen el vessant més social del grup.

L’estrena d’aquest segon disc sobre l’escenari serà el 5 d’octubre en el marc del Festival Inspira. Se’ls podrà veure a les dotze del migdia a la zona Felicitat.