Sant Pau de Segúries inicia quatre dies de Festa Major

Tastets, karaoke, concerts, esports, habilitat amb el cotxe, sardanes i activitats infantils en són el menú

per Redacció

Societat

Torn per la gresca de la Festa Major a Sant Pau
Torn per la gresca de la Festa Major a Sant Pau | Boi

Sant Pau de Segúries inicia avui quatre dies intensos de Festa Major. El programa arriba ben carregat d’activitats de tot tipus i que faran gaudir als veïns de totes les edats. La repicada de campanes i el pregó donen el tret de sortida a la festa. La Fira de Tastets i Karaoke Night sumen quarta edició i la Gimcana nocturna més única de la comarca servirà per posar la cirereta a la primera jornada.

Les propostes esportes arriben dissabte amb una nova edició de la caminada popular, el futbol 3x3 i el bàsquet 3x3 mixt. També hi tindrà lloc el campionat de botifarra i un taller de circ. Hi haurà versió familiar de la gimcana i també sardanes amb la cobla Rossinyolets. El sopar de dits i el festival de versions animaran la nit del dissabte.

De diumenge cal destacar el cercavila, la missa solemne i la cursa d’habilitat amb cotxe. Hi haurà més sardanes a la tarda, amb la cobla Ginesenca. Al vespre el sopar de pinxos i el ball de festa major així com la nit golfa acabaran d’amanir la jornada.

El darrer dia de Festa Major és dilluns, on tindran lloc les activitats infantils, com la Festa Holi o el parc d’inflables, també els jocs de cucanya i la festa de l’escuma. Posaran el punt final el castell de focs artificials i la nit dedicada a l’humor. Tot plegat quatre dies intensos per no avorrir-se ni un moment a Sant Pau de Segúries.