Protesta pel mal estat dels vestidors del camp de futbol

Els usuaris i els pares i mares reclamen actucions urgents a les instal·lacions

per Judith Espert

Societat

La protesta es va fer davant els vestidors per reclamar actuacions d'urgència
La protesta es va fer davant els vestidors per reclamar actuacions d'urgència | Xevi Sunyol

Pares, mares i usuaris de les instal·lacions esportives del camp municipal d'esports de Ripoll han dit prou. Han fet una protesta, aquest dilluns al vespre, davant els vestidors per denunciar el mal estat de les instal·lacions, just a les portes d'una nova temporada esportiva. Fa temps que es queixen de l'estat en què es troben i acusen l'ajuntament de manca de manteniment per a unes instal·lacions que utilitzen diàriament moltes persones.

Un dels pares presents a aquesta concentració, Josep Álvarez, assegurava que la instal·lació «ha quedat antiga i no compleix amb els requisits que necessitem actualment». «S'hauria de fer manteniment perquè tots els usuaris el poguessin utilitzar, ja que està molt degradat», afegia.

La manca de manteniment, asseguren, ha provocat que en els darrers anys molts usuaris no utilitzin els vestidors per dutxar-se després de realitzar l'activitat esportiva. El motiu és que moltes vegades l'aigua surt congelada: «Fa molt que això no es reforma ni té manteniment», denunciava José Marín, un altre pare, qui detallava que pel que fa a la calefacció «hi ha uns calefactors petits que, a més a més, no funcionen».

Aquesta protesta davant dels vestidors arriba, asseguren, després d'anys de reclamacions no només verbals, sinó també per mitjà d'instàncies. «Sembla que l'Ajuntament no ens vulgui escoltar», denuncia Marín, qui detalla que «no és una cosa d'un dia per l'altre. Fa molt temps que esperem això».


Reclamen actuacions d'emergència de cara a aquesta temporada i que se solucionin les mancances que actualment presenta: «Que la mainada quan acabi es pugui dutxar i que es puguin canviar en condicions», detallava Álvarez. Són conscients que sobre la taula hi ha el projecte per construir uns nous vestidors, però els usuaris i pares reclamen que aquestes actuacions en els actuals no poden esperar: «Volem fets i no paraules», concloïa Marín.