El Gruppo VORTICE adquireix el 100% de l'accionariat de Casals Ventilació

L'empresa del Ripollès mantindrà la seva raó social, identitat i marca

per Redacció

Economia

El president del Grupo VORTICE, Andrea Togni, i David Samper, conseller delegat de Casals Ventilació, ahir a Sant Joan de les Abadesses
El president del Grupo VORTICE, Andrea Togni, i David Samper, conseller delegat de Casals Ventilació, ahir a Sant Joan de les Abadesses | Casals Ventilació

Casals Ventilació ha arribat a un acord per integrar-se al Gruppo VORTICE, i per tant, la multinacional italiana ha adquirit el 100% de l'accionarat de l'empresa del Ripollès. VORTICE dissenya, fabrica i distribueix productes per al tractament de l'aire.

Segons la nota de premsa feta pública per l'empresa de casa nostra, la integració generarà sinergies que repercutiran a l'optimització dels seus processos i instruments de gestió, amb un impacte directe en la millora de la satisfacció del client. Així mateix, l'acord pemetrà concretar un dels catàlegs de ventilació i tractament de l'aire més extensos del mercat ampliar la seva presència al mercat internacional. També es potenciarà la logística, el desenvolupament de nous productes i la millora de la productivitat mitjançant la col·laboració en el camp del I+D, especialment enfocat en la preocupació constant de les dues companyies per la millora de l'eficiència dels productes. 

"VORTICE i Casals compartiran els seus coneixements tècnics i actius comercials, cosa que permetrà crear un multiplicador per al creixement i el desenvolupament de les dues companyies. Els fluxos logístics i les estructures de producció també es veuran reforçades" ha explicat Stefano Guantieri, director general de la multinacional italiana.

Casals Ventilació matindrà la seva raó social, indentitat i marca, així com tots els seus valors essencials, com l'orientació al client, la flexibilitat i l'agilitat. L'empresa té les seves plantes productives i el seu centre d'I+D a Sant Joan de les Abadesses i Ripoll, mentre que les oficines centrals estan ubicades a Barcelona. La companyia ha tingut un creixement sòlid del 30% en els últims 4 anys, i s'ha convertit en un dels principals referents del sector. Compta amb una potent xarxa de distribució en un total de 57 països de quatre continents.