Fibran Group vol competir amb les empreses líder del sector

Té previst invertir entre cinc i vuit milions d'euros amb aquest objectiu

per Redacció

Economia

Fibran Group té centres de producció a Sant Joan de les Abadesses i Ripoll
Fibran Group té centres de producció a Sant Joan de les Abadesses i Ripoll | Guillem Sánchez

Fibran Group té previst invertir entre "cinc i vuit milions d’euros" de manera immediata. Recursos destinats a complir amb dos objectius principals. El primer és el de produir la pasta de col·lagen d’una manera més eficient, reduint al màxim el consum d’aigua "buscant la sostenibilitat industrial del producte", ha destacat el director general, Pablo de Lastres. El segon es concretar nous processos d’assecat.

Accions que busquen aconseguir un procés de producció més net, àgil i ràpid. La voluntat de Fibran Group es posar-se a l’alçada dels competidors principals en la producció i distribució de budell de col·lagen natural. De Lastres ha explicat que es busca "Competir contra els número 1 del mercat, que són empreses més grans que les nostres. Per això, l'esforç important que estem fent en inversió, innovació i tecnologia".

Les inversions de present i de futur són una demostració evident que Fibran Group aposta pels centres de producció de Sant Joan de les Abadesses i Ripoll. La seva continuïtat és inqüestionable, segons els responsables de l’empresa.