L'Uni Girona escull Camprodon per realitzar una estada de pretemporada

Un any important, amb Eurolliga; aquest dissabte, partit amistós contra el Barça

per Guillem Sánchez

Esports

Núria Martínez, Joan Bobi i Èric Surís, a la presentació de l'estada
Núria Martínez, Joan Bobi i Èric Surís, a la presentació de l'estada | Laura Segur

El partit de dissabte a les 7 de la tarda al pavelló Llandrius contra el Barça serà el punt i final de l'estada de pretemporada que l'Spar Citylift Girona fa a Camprodon aquests dies. Quatre jornades d'entrenaments a pista i també per la natura per tal de preparar un nou curs esportiu, que no serà gens fàcil. «Serà una temporada molt exigent amb Eurolliga i tots els fonaments i el què treballen en aquestes alçades, recollirem els fruits més endavant», comenta l'entrenador gironí, Èric Surís.

Núria Martínez, jugadora de l'Spar Citylift Girona creu que tenen «molt potencial» com a equip, «que s'ha de treballar», però es planteja una bona pretemporada i «crec que es podran fer coses grans». «Tindrem un nivell d'exigència més alt, per l'Eurolliga, i fer una plantilla més gran farà que potser arribem més bé físicament», explica la mateixa jugadora.

Encara es poden comprar entrades, a l'oficina de Turisme de Camprodon fins el dissabte al matí o també al pavelló Llandrius, just abans del partit, com recorda Joan Bobi, regidor d'Esports de l'ajuntament de Camprodon, molt content també que un equip de primer nivell pugui fer estada al municipi.

L'Spar Citylift Girona és l'actual campió de la màxima divisió estatal de bàsquet femení. Un reconeixement a la feina ben feta, que esperen que es pugui repetir de nou aquesta temporada, començant des de Camprodon.