El Camprodon se sent preparat per començar la lliga 2019/20

S'enfronta aquest dissabte al Blanes (16.30h) a casa, en la primera jornada del grup 1 de Segona Catalana

per Guillem Sánchez

Esports

L'últim partit de pretemporada, al camp del Vic Riuprimer (3 a 2)
L'últim partit de pretemporada, al camp del Vic Riuprimer (3 a 2) | Boi

El Camprodon se sent preparat per començar la lliga aquest cap de setmana. Els homes de Xevi Melero i Rafa Rodríguez s'enfronten com a locals al Blanes en la primera jornada del grup 1 de Segona Catalana. Com a novetat, serà dissabte, a dos quarts de 5 de la tarda. Començar amb bon peu seria el que tothom voldria, després d'una pretemporada positiva. «Ha estat bona del primer partit a l'últim i ara estem per corregir el que hem fet malament», explica l'entrenador, Xevi Melero. Afegeix, també, que «creiem que arribarem en bones condicions».

En aquesta última setmana de preparació, tres entrenaments al camp de la Vila. L'equip tècnic ha pogut dissenyar un grup de jugadors al seu gust enguany, amb moltes cares noves. El tècnic Rafa Rodríguez comenta que «és una plantilla que s'ha adapta bé i estem preparats per començar». Des del club, tenen esperances en aquest Camprodon 2019/20. «Els plans són millors que l'any passat, això no vol dir que anem millor, però s'ha fet una plantilla potser més competitiva», diu el president, Joan Busquets, i «hi ha 21 jugadors que qualsevol pot ser titular».

Durant la pretemporada actual, el Camprodon no ha aconseguit guanyar cap partit (quatre derrotes), però la competició de veritat comença aquest cap de setmana. Tres punts farien contents a tothom. Els camprodonins seran l'únic equip del Ripollès al grup 1 de Segona aquest curs futbolístic.

Des del club asseguren que qualsevol dels jugadors de la plantilla pot ser titular | Foto: Boi