L'Hoquei Club Ripoll començarà la lliga a casa contra un nouvingut

Els ripollesos van guanyar al Masies de Voltregà en un partit amistòs

per Redacció

Esports

L'HC Ripoll s'estrena com a local a la temporada 2019-2020
L'HC Ripoll s'estrena com a local a la temporada 2019-2020 | Arxiu

Bones sensacions de l’Hoquei Club Ripoll abans de començar una nova lliga a la Primera Catalana d’hoquei patins. L’equip de Màrius Doblas va fer la última prova aquest dimarts contra un rival que es trobarà una vegada més a la lliga. Els ripollesos van derrotar el Masies de Voltregà a domicili per un resultat final de 2 a 5, amb una actitud "boníssima" ha destacat el preparador ripollès. Una de les anècdotes del partit és que els entrenadors dels dos equips van assumir les tasques d’arbitratge, un a cada part.

El projecte amb el nou entrenador es posarà a prova per primera vegada en competició oficial aquest cap de semana. El primer rival dels ripollesos és un nouvingut a la categoria. Es tracta del Sant Vicenç de Castellet, que es caracteriza per un joc al límit de la duresa i la intensitat. "És un rival que estrena categoria, segur que vindran amb moltes ganes" ha explicat Doblas i per tant, l'equip ha d'estar molt concentrat.

L’objectiu de l’HC Ripoll, amb la mateixa plantilla de l’any passat, és tornar a lluitar per disputar el playoff d’ascens a Nacional Catalana.