Ribes de Freser proposa un nou cap de setmana melós

Nova edició de la Festa de la Mel a la plaça del Mercat

per Abril Chinchilla

Societat

La plaça del Mercat acollirà la Festa de la Mel
La plaça del Mercat acollirà la Festa de la Mel | Arxiu

Ribes de Freser ja és a punt per oferir una nova edició de l’esdeveniment més dolç: la festa de la mel. Dos dies d’activitats per tastar, comprar i conèixer aquest producte típic de la vall i del Ripollès. La Plaça del Mercat serà l’epicentre de la festa. Com l’any Passat, s’hi podrà trobar l’exposició de material apícola i es podrà observar un eixam d’abelles en viu.

Les paradetes d’artesans ompliran la plaça durat els dos dies de la festa i oferiran mels de tota mena i així com altres productes relacionats, com pot ser la cera. També hi haurà embotits de quilòmetre zero, cerveses artesanals, xarops, melmelades I llavors. Com en altres edicions, no hi faltarà la degustació de mels. Cal destacar el recull d’activitats, com el brescar i el taller de fer espelmes, que tindran lloc a diferents hores del dia per tal que tothom en pugui gaudir.

D’altra banda l’entitat local Crataegus durà a terme un taller de bombes de llavors al matí i a la tarda del dissabte. La sala d’exposicions acollirà una activitat sobre elaboració de sabó de mel.La festa comptarà amb la presència de la companyia Farcell de jocs, el dissabte a la tarda a la Plaça del Mercat. Diumenge al migdia posarà la cirereta al recull d’activitats de la festa de la mel, el taller de bombolles de sabó.

Tot plegat un cap de setmana dolç que apropa el producte ripollès de manera diferent i entretinguda.