L'escola Doctor Robert estrena zones de jocs al pati

Un sorral, un rocòdrom, una caseta i cistelles de bàsquet per començar amb bon peu el curs

per Abril Chinchilla

Educació

Els infants juguen a la nova caseta del pati
Els infants juguen a la nova caseta del pati | Abril Chinchilla

Els nens i nenes de Camprodon han iniciat el curs amb noves propostes de joc al pati de l’escola Doctor Robert. Aquest any estrenen sorral, rocòdrom, una caseta i cistelles de bàsquet. Tot un incentiu per començar amb ganes l’any escolar. L'alcalde de Camprodon, Xavi Guitart, assegura que es tracta «d'un valor afegit. Sabem que la zona de joc és important per l'escola i sabem el valor que li donen les professores del Doctor Robert».

Des de l’Ajuntament es mostren satisfets amb les actuacions al pati de l’escola i de la iniciativa de l'AFA tot i que, són conscients que les instal·lacions van necessitant millores. Segons Guitart: «estem molt contents que es vagin fent coses a l'escola però, sé que en fan falta moltes més, sé que se n'han de fer moltes més però evidentment treballarem per l'escola perquè creiem que és de les parts més importants del poble (...)».

Els infants estan més que contents amb les zones de joc. Tant els més grans com els més petits poden gaudir d’alguna de les noves propostes del pati de l’escola Doctor Robert.