Es busca marca turística pel conjunt del Ripollès

L'acció s'emmarca en el projecte "L'experiència dels Pirineus més autèntics"

per Redacció

Arreu

La seu del Consell Comarcal va acollir ahir un Fòrum de debat obert
La seu del Consell Comarcal va acollir ahir un Fòrum de debat obert | Xevi Pujol

El Ripollès disposa d’un fons Feder per desenvolupar polítiques de turisme d’àmbit comarcal. Una de les accions més concretes que es planteja es definir una marca comercial que serveixi per representar al conjunt del territori.

Unes cinquanta persones, agents del sector turístic de casa nostra, ja han protagonitzat la primera trobada amb aquest objectiu a la seu del Consell Comarcal. Si s’arriba a un consens, després s’hauria d’establir un pla de comunicació i de marquèting de la marca escollida, que també comptaria amb finançament europeu.

"En altres moments s'ha provat, hem de veure si en aquest moment concret soms capaços d'arribar en aquest punt, confiem que si" ha comentat el vicepresident del Consell Comarcal, Ramon Roqué, que ha afegit que "personalment penso que hi hem de dedicar el temps que faci falta. Penso que hem de deixar madurar tot el contingut que pugui sortir".

El vicepresident afirma que desenvolupar polítiques comarcals de turisme és una qüestió molt important. Recorda que molts municipis del Ripollès ho ha reclamat perquè fins ara han quedat orfes dels mecanismes de promoció supramunicipal.