Ripoll rep al campió del món Xavi Rabaseda

Acte oficial a l'ajuntament aquest diumenge

per Xevi Pujol

Esports

Xavi Rabaseda amb l'alcalde de Ripoll i el regidor d'Esports
Xavi Rabaseda amb l'alcalde de Ripoll i el regidor d'Esports | Muti Saló

Xavi Rabaseda ha rebut l’escalf de la seva gent més propera al seu poble. Ripoll va rebre aquest diumenge amb un acte al recentment proclamat campió del món de bàsquet amb la selecció espanyola. La Sala Abat Senjust s’omplia de gom a gom amb familiars, amics, representants polítics i gent del poble en general. Tothom volia felicitar-lo i mostrar la seva admiració cap a una fita tant important.

«Estic molt agraït. La veritat és que no em pensava que vindria tanta gent!», deia Rabaseda, que explicava que «el meu objectiu era estar dins l'equip, m'havia quedat moltes vegades a les portes i volia ser un dels 12 que jugava el Mundial. A partir d'aquí, tot el que venia ja era afegit, i hem tingut la sort de poder guanyar, cosa que tampoc ens esperàvem des del principi però de mica en mica quan anàvem superant fases vèiem que ho teníem més a prop».

Durant l’acte, signatura al llibre d’honor de l’ajuntament i també entrega d’una samarreta de la selecció.

Rabaseda és feliç amb l’objectiu complert, però com a bon esportista, no es dona per satisfet i ja mira amb moltes ganes les olimpíades de l’estiu vinent. «Si tu mateix et tanques la porta, segurament mai ho aconseguiràs, així que sempre s'ha de lluitar pel que vols aconseguir i això et fa arribar a l'èxit», diu el jugador

Al proper plenari de l’ajuntament de Ripoll es proposarà que Rabaseda rebi la distinció Guifré, segons va confirmar l'alcalde Jordi Munell.

Rabaseda signant el llibre d'honor de l'ajuntament | Muti Saló