La Teresa i en Biel Moret són els nous llanarencs de l'any

La festa major de Llanars s'allarga fins demà

per Redacció

Societat

La proclamació dels nous llanarencs de l'any ha tancat el cap de setmana de festa
La proclamació dels nous llanarencs de l'any ha tancat el cap de setmana de festa | Boi

La Teresa i en Biel Moret són els nous llanarencs de l’any. Així s’ha fet públic aquesta nit en el marc del concert i el ball amb l’Orquestra Maravella, que ha fet les delicies del públic assistent a la sala de ball. Ha estat el darrer acte per completar un cap de setmana molt intens, on els veïns de Llanars han gaudit al màxim de la festa tot i que el temps no ha acompanyat gaire. Instal·lar una carpa de grans dimensions amb terra de parquet al camp del Toro ha estat un gran encert. Ha permès dur a terme actes tant tradicionals com l’actuació dels dansaires de l’Om, que va tenir com a prèvia una audició de sardanes a la plaça del mateix nom.

Dissabte va tenir lloc el tradicional ofici solemne, en honor als patrons Sant Cosme i Sant Damià. Una jornada marcada també pel pregó, a càrrec de la llanarenca de l’any sortint, Paquita Soy i Puig, a la sala de plens de l’ajuntament. Un espectacle infantil va permetre que la mainada de la vila passés una bona estona.

La Festa Major de Llanars va arrencar divendres amb actes com la cercavila i els focs artificials. També s’ha donat continuïtat al sopar popular, que es va estrenar l’any passat, i que ha agafat el relleu al sopar del jovetn.

Diversos carrers de la vila s’han engalanat per crear un ambient festiu durant tots els dies. Una gran celebració que s’allargarà fins demà.