L'ajuntament de Vallfogona es comunica amb els veïns a través d'una aplicació

És una nova manera de transmetre informació de manera àgil

per Redacció

Arreu

La nova aplicació per comunicar-se amb els veïns de l'ajuntament de Vallfogona
La nova aplicació per comunicar-se amb els veïns de l'ajuntament de Vallfogona | Xevi Sunyol

L’ajuntament de Vallfogona de Ripollès ha trobat la manera de transmetre informació de manera àgil. Es tracta d’una aplicació per a telèfons intel·ligents anomenada eBando. Només cal adherir-se al canal oficial de Vallfogona que gestiona l’ajuntament per rebre tota l’actualitat municipal. El servei és gratuït per l’usuari, es pot descarregar des de Google Play  o App Store.

«Si hi ha un tall de l'aigua, si fem una caminada... Qualsevol esdeveniment que fem a Vallfogona i que l'anunciaríem amb un cartell es pot veure en aquesta aplicació», explica l'alcalde Eduard Ramo.

D’aquesta manera, la corporació vol arribar a tots els veïns i altres persones interessades en el dia a dia del municipi. «A vegades volíem comunicar alguna cosa als veïns, i alguns no estan tota la setmana aquí», detalla Ramo.

L’aplicació, que suposa un cost anual de 50 euros per l’ajuntament, està operativa des de fa un parell de setmanes. Ja hi ha unes cinquanta persones adherides i el percentatge d’ús és molt elevat, puja fins el 98%. L’ajuntament de Vallfogona de Ripollès seguirà penjant cartells tot i la gran aposta que fa per les noves tecnologies com a mitjà de comunicació.