Setcases dedica una nova festa major a Sant Miquel

El sopar popular és una de les novetats d'una celebració de quatre dies

per Redacció

Societat

Les ballades de sardanes són imprescindibles a la festa major setcasina
Les ballades de sardanes són imprescindibles a la festa major setcasina | Arxiu

El cicle de festes majors del mes de setembre al Ripollès finalitza a Setcases. El municipi de la Vall de Camprodon dedica un any més la celebració al patró, Sant Miquel, amb quatre dies de gresca i disbauxa, de divendres a dilluns. La festa començarà amb una novetat, un sopar "improvisat", amb el lema “fes t’ho com vulguis, porta el que et sembli”. L'alcaldessa, Anna Vila, ha explicat que "és el primer any que ho volem instaurar i a veure com surt". Després concert, també a la sala dels estudis

El dissabte estarà marcat per activitats com el pregó, a càrrec de Joaquim Colomer i Maria Carme Tresserras, i un vermut popular. A la tarda, ballada de sardanes, cinema de muntanya amb la projecció de “Maleïda” i un espectacle de magia.

Diumenge, Sant Miquel, ofici solemne després del passant, més sardanes, matí i tarda, i el gran ball de festa major. A la mitja part, proclamació del setcasí o setcasina de l’any.

Dilluns, com cada any, gran dinar de germanor, que es rematarà amb un espectale d’humor. Durant la festa s’obrirà al públic una exposició dedicada als 360 anys del Tractat dels Pirineus, que es podrà visitar fins al 7 d’octubre a la sala de l’ajuntament.