L'oposició denuncia degoters a la nova escola de Campdevànol

L'equip de govern reacciona amb sorpresa i afirma que no en sabia res

per Xevi Pujol

Política, Arreu

El ple de setembre de l'ajuntament de Campdevànol
El ple de setembre de l'ajuntament de Campdevànol | Xevi Pujol

L’oposició de l’ajuntament de Campdevànol ha denunciat durant el ple municipal que a la nova escola Pirineu hi ha degoters. Tant a Esquerra Republicana com a la CUP els ha arribat des del centre i des del carrer una informació al respecte. Les goteres haurien sorgit després de les últimes pluges de la setmana passada. Cap membre de l’equip de govern en sabia res.

«Una escola que ens ha costat 3 milions d'euros, i amb el precedent dels problemes del pavelló, no veiem massa lògic que passi això. Creiem que s'ha de portar més control tècnic i per part del consistori», reclamava Toni Riera, d'ERC.

Per a Mariona Baraldés, de la CUP, «és absurd que es generi aquest clima de desconfiança, perquè ni el Toni ni jo ho hem dit amb mala intenció, simplement hem preguntat entenent que l'equip de govern estava al cas».

Des de l’equip de govern no entenen perquè l’escola no s’ha posat en contacte amb ells. L'alcaldessa, Dolors Costa, afirma que avui mateix es comunicaran amb la directora del centre «per veure què ha passat aquí, perquè si l'oposició sap una cosa i sembla ser que els hi han dit vàries persones, i que a l'ajuntament això no s'hagi comunicat em sembla una mica greu».

Dia de l'entrada en funcionament de la nova escola Pirineu de Campdevànol | Arxiu

A banda, l’oposició també va reclamar més transparència referint-se al viatge que alguns regidors van fer a Valldemossa en motiu dels 30 anys de l’agermanament, del qual no van ser informats.

El ple també va aprovar per urgència un conveni de col·laboració amb l’ajuntament de Ripoll i SOMASRSA per poder començar unes obres de millora a l’Estació de Tractament d’Aigua Potable (ETAP) que afecta a les dues poblacions, i que s’hauran de fer abans d’acabar l’any.