Anna Garrigolas és la nova setcasina de l'any

El tram més intens de la festa major de Setcases s'ha viscut aquest cap de setmana

per Redacció

Societat

Moment de la proclamació d'Anna Garrigolas com a setcasina de l'any
Moment de la proclamació d'Anna Garrigolas com a setcasina de l'any | Boi

Setcases ja té nova representant. És l'Anna Garrigolas, que va ser proclamada a la mitja part del gran ball de la festa major, a la sala dels estudis. "Sempre m´he sentit molt setcasina i per això, he lluitat per aquest poble i tant com pugui, hi continuaré lluitant i ajudant a tothom. Moltes gràcies per aquest nomenament" va afirmar Garrigolas, que va rebre un sentit aplaudiment per part del públic assistent, a més d'una placa commemorativa i un ram de flors per part de l'alcaldessa, Anna Vila.

Va ser el culminant a la jornada de diumenge que va comptar amb els actes tradicionals dedicats al patró, Sant Miquel, com el passant i l’ofici solemne.

Dissabte l’activitat festiva va arrencar amb jocs tradicionals, dirigits sobretot a la mainada, a la plaça Verda. Va seguir el pregó, a càrrec de Joaquim Colomer i Maria Carme Tresserras. Després de la seva intervenció, vermut popular. Més tard, una de les diverses audicions de sardanes que s’ha programat aquests dies. Tot plegat a la plaça Major. Un altre dels actes rellevants de la celebració ha estat la projecció de “Maleïda”, amb la presència del director de la pel·lícula, Albert Naudín.

La festa va començar amb una novetat, que sembla que va tenir molt bona acollida. Va ser un sopar “espontani”, amb el lema “fes t’ho com vulguis, porta el que et sembli”. Després concert, també a la sala dels estudis.